Grafiant – Työnäyte, Kasve
Asiakastarina

Vahva tuki modernin liiketoiminnan kasvulle

Kasve

Samalla tavalla kuin sarjakuvissa Batmanilla on tukenaan hovimestari Alfred, oikeassa elämässä terveysalan yritysten sankareilla on Kasve. Se luotettava kumppani, joka ohjaa sankaria eteenpäin ja tarjoaa tukea matkalla urotyöstä seuraavaan.

Kasve on moderni liiketoiminnan kehittämisen moniosaaja, joka palvelee terveysalan toimijoita asiantuntija- ja koulutuspalveluiden sekä digitaalisten palveluiden keinoin. Kasven asiakkaita ovat oikean elämän sankarit, jotka kehittävät terveysalan tuotteita ja palveluita meidän kaikkien terveyden tueksi.

Grafiantin kanssa työskentely on alusta saakka ollut helppoa ja mutkatonta ja toiveistamme saatiin kiinni todella nopeasti. Uuteen brändi-ilmeeseen ja liikemerkkiin on hienosti kiteytetty se, mitä Kasve on tänä päivänä: teknologiaa laajasti hyödyntävä kasvun mahdollistaja. Yhteistyömme jatkuu varmasti myös muilla osa-alueilla.

Elias Haapakorva, Kasve Oy
Grafiant - Työnäyte, KasveGrafiant - Työnäyte, KasveGrafiant - Työnäyte, KasveGrafiant - Työnäyte, Kasve
Uusi brändi-identiteetti

Digitaalisuus näkyväksi osaksi identiteettiä

Yhteistyömme aluksi määrittelimme Kasven bränditavoitteet ja loimme visuaalisen identiteetin, jossa korostuvat yrityksen vahva teknologiaosaaminen sekä toiminta nopeasti kasvavassa ja digitalisoituvassa terveysalan liiketoimintaympäristössä. Merkittävänä osana uutta identiteettiä uudistimme myös Kasven logon ja muotoilimme sen rinnalle uuden liikemerkin.

Uuden brändi-identiteetin myötä uudistimme myös Kasven markkinoinnin aineistoja ja työkaluja. Yhtenä näkyvimpänä varmasti yhdessä Talentreen kanssa toteutetut verkkosivut, jotka löytyvät osoitteesta www.kasve.com.

Grafiant - Työnäyte, KasveGrafiant - Työnäyte, KasveGrafiant - Työnäyte, KasveGrafiant - Työnäyte, KasveGrafiant - Työnäyte, Kasve
Asiakas
Kasve Oy
Vuosi
2021
Toteutus
Brändi-identiteetti ja verkkosivut
Yhteistyössä
Web-kehitys ja sisällöntuotanto: Talentree