Grafiant – Työnäyte, Hiilineutraali Pohjois-Savo
Asiakastarina

Yhteinen polku kohti hiilineutraalia maakuntaa

Hiilineutraali Pohjois-Savo

Hiilineutraali maakunta – Pohjois-Savo (HIMA) on Pohjois-Savon ELY-keskuksen koordinoima ilmastotyön hanke, jonka tehtävä on koota yhteen ja tuoda julki maakunnan alueella tapahtuvaa ilmastotyötä. Ilmastotyön tavoitteena on johdattaa Pohjois-Savo hiilineutraaliksi maakunnaksi, jossa ihmisten tuottamat kasvihuonekaasupäästöt saadaan tasapainoon luonnon omien hiilinielujen kanssa.

Grafiantin kanssa projekti eteni sujuvasti ja varmoissa käsissä alusta loppuun saakka. Meillä ei ollut aluksi kovinkaan selvää visiota siitä, millaisen ilmeen haluamme. Antti piti meille työpajan, jossa saimme pohtia syvemmin ajatuksiamme ja tavoitetta. Kun saimme ehdotuksen ilmeestä, sen selkeys tuli jotenkin yllätyksenä. ”Totta kai tällainen meidän ilmeen pitää olla!”, oli ajatus. Olemme tyytyväisiä raikkaaseen ja tunnistettavaan ilmeeseen, jonka Grafiant meille loi.

Saara Hanhela, Pohjois-Savon ELY-keskus
Grafiant - Työnäyte, KasveGrafiant - Työnäyte, KasveGrafiant - Työnäyte, Kasve
Hankkeen visuaalinen identiteetti

Hiilineutraalista ilmastotavoitteesta pohjoissavolaisten yhteinen asia

Loimme pohjoissavolaiselle ilmastotyölle visuaalisen ilmeen, jonka tehtävänä on tuoda hiilineutraali ilmastotavoite meidän pohjoissavolaisten yhteiseksi asiaksi. Siksi laitoimme savolaisuuden isosti ja rohkeasti esille. Eikä ilmeessä säästelty keltaista tai mustaa, koska näitä värejä Savossa tunnustetaan suurella ylpeydellä.

Toteutimme hankkeen viestintää varten myös Hiilineutraalin Pohjois-Savon verkkosivut yhdessä Hurja Solutionsin kanssa. Sivujen avulla ilmastotyön yhteisiä tavoitteita ja onnistumisia voidaan tuoda esille hankkeen tärkeimmässä viestintäkanavassa. Hiilineutraalin Pohjois-Savon verkkosivut löytyvät osoitteesta: www.hiilineutraalipohjoissavo.fi

Grafiant - Työnäyte, KasveGrafiant - Työnäyte, KasveGrafiant - Työnäyte, Kasve
Asiakas
Pohjois-Savon ELY-keskus
Vuosi
2020
Toteutus
Hankkeen visuaalinen identiteetti ja verkkosivut
Yhteistyössä
Web-kehitys: Hurja Solutions